Daisy Vet este cea mai veche membra a grupului de firme Daisy si cuprinde 2 clinici veterinare in Bucuresti. In cadrul fiecarei clinici puteti beneficia de servicii medicale complete si servicii de cosmetica canina si felina. Deasemenea in fiecare clinica puteti gasi si hrana, accesoriile sau jucariile preferate ale animalutului dumneavoastra fiind siguri ca putem satisface orice nevoie a acestora.

Pentru a veni la noi aveti nevoie de o programare telefonica in prealabil la unul din numerele de telefon:
Daisy Vet Aviatiei
+4 021 233 3714
Daisy Vet Baneasa
+4 021 232 7214

La Daisy Vet catelul sau pisica dumneavoastra va beneficia de un tratament special si adecvat necesitatilor sale, incluzand toaletarile de concurs.

In salonul Daisy, prioritatea noastra este ingrijirea si confortul animalului dumneavoastra de companie, de aceea tot ce facem este cu cea mai mare atentie si dragoste. Echipa noastra este compusa din groomeri cu experienta in domeniu, care sunt de asemenea proprietari de animale si iubitori. Am creat acest serviciu din dorinta de a oferi animalelor dumneavoastra serviciile de care am dori sa beneficieze propriile noastre animale de companie. Punem mare accent pe confortul si siguranta pet-ului tau, de aceea salonul nostru este spatios, luminos si extrem de curat.

Salonul nostru este dotat cu aparatura moderna si produse cosmetice de calitate pentru ca rasfatul animalutului tau sa fie complet. Toate cosmeticienele noastre au cel putin 5 ani experienta ajungand pana la 15 ani. Fiecare serviciu include o consultare cu cosmeticiana pentru a vedea ce sampon se va potrivi mai bine nevoilor animalului tau de companie si ce stil de coafura l-ar avantaja.

In general un program complet de toaletare dureaza intre o ora si patru ore in functie de serviciile furnizate. Din experienta noastra, clientii nostri se pot relaxa mai mult stiind ca isi pot lua acasa animalutul de indata ce toaletarea acestuia este gata. De aceea cand toaleta prietenului tau este gata te vom suna pentru a veni sa il iei. La noi veti fi intampinati intotdeauna cu un zambet sincer si tratati cu respectul si intelegerea pe care o meritati. Scopul nostru este de a face din vizita la salonul nostru o experienta cat mai placuta pentru animalul dumneavoastra de companie.

Daisy este unic importator a 2 linii de cosmetice de renume pentru animale, VIVOG si PSH. Acestea cuprind ultimile noutati si inovatii in materie de grooming.