Cauta
  
Meniu

Acasa
Servicii Veterinare
Cosmetica si Frizerie
Pet Shop
Sfaturi Utile
Articole
Link-uri Utile
Anunturi
Adauga anunt
Contact
Povesti cu happy-end

Aboneaza-te la newsletterul Daisy Vet
Nume:
E-mail:

Banere
Cosmetica si Frizerie

  LA DAISY VET:

               Catelul sau pisica dumneavoastra va beneficia de un tratament special si adecvat necesitatilor sale, incluzand toaletarile de concurs.

   In salonul Daisy, prioritatea noastra este ingrijirea si confortul animalului dumneavoastra de companie, de aceea tot ce facem este cu cea mai mare atentie si dragoste.
Echipa noastra este compusa din groomeri cu experienta in domeniu, care sunt de asemenea proprietari de animale si iubitori. Am creat acest serviciu din dorinta de a oferi animalelor dumneavoastra serviciile de care am dori sa beneficieze propriile noastre animale de companie. Punem mare accent pe confortul si siguranta pet-ului tau, de aceea salonul nostru este spatios, luminos si extrem de curat. Salonul nostru este dotat cu aparatura moderna si produse cosmetice de calitate pentru ca rasfatul animalutului tau sa fie complet.
Toate cosmeticienele noastre au cel putin 5 ani experienta ajungand pana la 15 ani. Fiecare serviciu include o consultare cu cosmeticiana pentru a vedea ce sampon se va potrivi mai bine nevoilor animalului tau de companie si ce stil de coafura l-ar avantaja.

Pentru a veni la noi aveti nevoie de o programare telefonica in prealabil la unul din nr de tel:021/2333714-Daisy Aviatiei sau 021/2327214 Daisy Ficusului.

In general un program complet de toaletare dureaza intre o ora si patru ore in functie de serviciile furnizate. Din experienta noastra, clientii nostri se pot relaxa mai mult stiind ca isi pot lua acasa animalutul de indata ce toaletarea acestuia este gata. De aceea cand toaleta prietenului tau este gata te vom suna pentru a veni sa il iei.
La noi veti fi intampinati intotdeauna cu un zambet sincer si tratati cu respectul si intelegerea pe care o meritati. Scopul nostru este de a face din vizita la salonul nostru o experienta cat mai placuta pentru animalul dumneavoastra de companie.

Daisy este unic importator a 2 linii de cosmetice de renume pentru animale, VIVOG si PSH. Acestea cuprind ultimile noutati si inovatii in materie de grooming.

despre noi     |     contact     |