Iubirea și prietenia blănoșilor este necondiționată. Îi considerați membrii ai familiei și ați face orice pentru a-i menține sănătoși și fericiți.

Noi, medicii echipei Daisy Vet, înțelegem aceste aspecte, empatizăm cu dumneavoastră și cel mai important ne iubim profesia și ne sunt foarte dragi toate animăluțele. Clinicile veterinare Daisy Vet sunt alături de dumneavoastră de 17 ani din dragoste pentru animale, pasiune pentru medicina veterinară și respect pentru viață.

O echipa bine consolidată și specializată, aparatură de ultimă generație și calitățile individuale ale medicilor noștri ne recomandă ca fiind o clinică de top în București. În portofoliul nostru veți găsi: consultații, laborator propriu de analize, examene clinice și paraclinice – ecografie, EKG și eco-cardio, radiologie, mică și mare chirurgie, ortopedie, internări, pensiune felină, cosmetică și pet-shop. Prețurile noastre sunt foarte competitive fără a reduce calitatea actului medical pentru că din experiența acumulată știm că aceasta este modalitatea prin care putem ajuta cât mai multe animăluțe.

Vă promitem că în clinicile noastre veți fi tratat cu respect, compasiune și apreciere.

Daisy-Vet Aviatiei

Dr. Daniela Foianu

Daniela Foianu este membru fondator al Clinicii Daisy Vet Aviației fiind cel mai vechi medic din echipa noastră. Spiritul de bun organizator, pasiunea pentru medicină și loialitatea față de clinica și de profesia de medic veterinar o recomandă ca fiind un membru de valoare al echipei Daisy. Pasionată de medicina veterinară de urgență, obstetrică și chirurgie a țesuturilor moi, Dana este mereu la curent cu ultimele noutăți și încearcă să asigure servicii medicale de foarte bună calitate fiind foarte apreciată de clienții noștri. Empatia, devotamentul și dragostea pentru animăluțe alături de o vastă cultură medicală pe care o dezvoltă continuu prin participarea activă la workshop-uri și conferințe de specialitate sunt calitățile colegei noastre care inspiră echipa Daisy Aviației.

Dr. Florin Rusu

Absolvent FMV promoția 2008, a devenit membru al echipei Daisy în 2014 Apreciat pentru modul blând și atent cu care se apropie de pacienți, îmbină armonios dragostea față de animale cu o pregătire profesională temeinică. Are competențe în cardiologie, ecografie, medicină internă, participând la numeroase conferințe și workshopuri de medicină veterinară.

Dr. Adriana Aconstantinesei

Ada Aconstantinesei este medicul nostru cumpătat și minuțios cu experiență în domeniul medical de 20 ani. A absolvit FMV în 2004, în cadrul USAMV București. În timpul studiilor a practicat un stagiu de 4 ani în clinica noastră și a profesat ulterior ca medic în trei noi echipe veterinare, acumulând o experiență vastă în ceea ce privește patologia animalelor de companie. Cu o voce calda și o delicatețe aparte în abordarea pacienților, Ada calmează animalele și oferă un consult minuțios, respectă cu răbdare și profesionalism toți pașii care trebuie urmați. Ada a participat în ultimii 20 de ani la numeroase cursuri și seminarii de specializare care au contribuit la formarea ei profesională.

Dr. Gheorghe Irina

Cosmetician Ramona Nechifor

Cosmetician și stilist cu experiență, recunoscută pentru transformările de "look" ale cățeilor din diferite rase, colaborează cu clinica Daisy din anul 20..... Interesată mereu de noile tendințe în domeniul său de activitate, Ramona intuiește și adaptează fiecărui client la cosmetică tunsoarea cea mai potrivită.

Consultant nutriționist Pet Shop Adela Laslo

Mare iubitoare de pisici, dar și de căței, s-a implicat în amenajarea și organizarea petshopului încă din anul 2010, oferind în același timp consultanță vizitatorilor Daisy Pet.

As. Florentina Haraga

As. Cristiana Mosinoiu

Consultant nutriționist Pet Shop Irina Banica

Consultant petshop din 2017. Atentă și responsabilă, Irina completează echipa Daisy pet Aviației.

Sheeba

Sheeba este membra blănoasă a echipei Daisy Aet Aviației, fiind alături de noi încă din prima zi de deschidere a pet shop-ului. Dă dovadă de o agilitate demnă de invidiat, având în vedere aspectul de „mai mult lata decât lungă”.

Obama

Obama........colegul ZEN. Deși în vremurile sale de glorie a rămas fără coadă, în urma altercațiilor zilnice cu concurența, este în continuare alintat și iubit. Mereu tandru și afectuos, nu refuză niciodată o porție de răsfăț din partea clienților noștri.

Daisy-Vet Băneasa

Dr. Anca Deaconu

Absolventa FMV București promoția 2015, a activat ca voluntar în clinica noastră încă din timpul studenției, acceptând cu entuziasm propunerea de a face parte din echipa odată cu încheierea studiilor universitare. Pasionată de chirurgie generală și medicină de urgență, și-a completat experiența dobândită din vasta cazuistică a clinicii cu participarea la diferite comunicări științifice, conferințe și workshopuri de specialitate.

Dr. Cristina Cinteza

Absolventă a facultății de medicină veterinară din București în anul 2015 cu rezultate remarcabile. Efortul susținut din timpul pregătirii universitare se continuă și în echipa Daisy-Vet din anul 2015 ca medic veterinar pentru animale de companie. Mereu în căutarea celor mai bune tratamente, cu ambiția de a deveni mai bun profesional și cu dragoste față de pacienții necuvântători. Este atrasă și implicată în cercetarea medicală, autor de articole de specialitate, membru în comitete de organizare de întruniri științifice medical veterinare și prezentă constant la simpozioane și congrese de specialitate.

Dr. Loredana Burlac

Absolventa FMV, promoția 2008, sunt pasionată de medicina internă și dermatologie, ramuri pe care le dezvolt continuu prin participarea la workshop-uri și congrese. Dragostea față de animale dar și pentru medicină, m-au adus în această minunată lume a medicinii veterinare, încercând mereu să fiu la curent cu cele mai noi și eficiente tratamente în diverse patologii.

As. Gabriela Dobra

Mă numesc Gabriela, studentă la Medicină Veterinară, am terminat liceul de Tehnician Veterinar, Postliceala Carol Davila asistent de farmacie și fac parte din echipa Daisy Vet. Sunt o persoană veselă, mereu cu zâmbetul pe buze, dedicată și răbdătoare în tot cea ce fac. Am ales această meserie deoarece dragostea față de animale este una foarte mare.

Cosmetician Cristina Stancu

Groomer pasionat, vesel, răbdător și dedicat. Am absolvit școala de Grooming Klastil din Cluj-Napoca în anul 2015, iar de atunci profit de orice ocazie pentru a mă perfecționa și a învăța toate tainele acestei meserii. Am participat la seminarii unde profesori au fost groomeri internaționali de top. Respect și iubesc animalele, sunt o fire răbdătoare, iar latura mea creativă mă ajută să fac cele mai originale și frumoase tunsori.

Consultant nutriționist Pet Shop Ramona Chifor

Consultant nutriționist Pet Shop Cristina Cîrstian

Mă numesc Cristina, am terminat liceul de Tehnician Veterinar și fac parte echipa Daisy-vet. Îmi place să interacționez cu oameni, iubesc animale, sunt o fire calmă, veselă și pun suflet în ceea ce fac!

As. Manager Elena Pufu

Ela Pufu are o experiență de peste 8 ani în echipa Daisy Vet, fiind un manager experimentat care coordonează activitatea din Pet Shop și manageriază relațiile cu clienții. A dobândit cunoștințe solide de nutriție canină, felină și a animalelor exotice ajutând cadrele medicale la consilierea privind alimentația echilibrată a animalelor. Având o dragoste pentru animale nemărginită, loialitate și devotament, Ela este unul dintre cei mai vechi membrii ai echipei din Băneasa. Întotdeauna la curent cu ultimele noutăți în domeniu se implică activ în amenajarea magazinului și se asigură că în PetShop-ul Băneasa să existe o gamă variată de sortimente de hrană pentru animale, diete veterinare, accesorii indispensabile și în tendințe. Calitățile sale personale, iubirea pentru animale, empatia și buna comunicare cu proprietarii patrupezilor o recomandă ca fiind un membru important al echipei noastre.

Kitty

Kitty este un membru onorific al Echipei Daisy Vet Băneasa fiind alături de noi de 9 ani, de când era doar un puiuț. Oricine ajunge în clinica noastră are ocazia să o vadă și să se bucure de prezența ei. Este de mare ajutor, fiind supervizorul activității PetShop-ului în cea mai mare parte a timpului atunci când nu își ia pauze de relaxare în pătuțul special destinat ei.