Iubirea si prietenia blanosilor este neconditionata. Ii considerati membrii ai familiei si ati face orice pentru a-i mentine sanatosi si fericiti.

Noi, medicii echipei Daisy Vet, intelegem aceste aspecte, empatizam cu dumneavoastra si cel mai important ne iubim profesia si ne sunt foarte dragi toate animalutele. Clinicile veterinare Daisy Vet sunt alaturi de dumneavoastra de 17 ani din dragoste pentru animale, pasiune pentru medicina veterinara si respect pentru viata.

O echipa bine consolidata si specializata, aparatura de ultima generatie si calitatile individuale ale medicilor nostri ne recomanda ca fiind o clinica de top in Bucuresti. In portofoliul nostru veti gasi: consultatii, laborator propriu de analize, examene clinice si paraclinice – ecografie, EKG si eco-cardio, radiologie, mica si mare chirurgie, ortopedie, internari, pensiune felina, cosmetic a si pet-shop. Preturile noastre sunt foarte competitive fara a reduce calitatea actului medical pentru din experienta acumulata stim ca aceasta este modalitatea prin care putem ajuta cat mai multe animalute.

Va promitem ca in clinicile noastre veti fi tratat cu respect, compasiune si apreciere.

Daisy-Vet Aviatiei

Dr. Daniela Foianu

Daniela Foianu este membru fondator al Clinicii Daisy Vet Aviatiei fiind cel mai vechi medic din echipa noastra. Spiritul de bun organizator, pasiunea pentru medicina si loialitatea fata de clinica si de profesia de medic veterinar o recomanda ca fiind un membru de valoare al echipei Daisy. Pasionata de medicina veterinara de urgenta, obstetrica si chirurgie a tesuturilor moi, Dana este mereu la curent cu ultimele noutati si incearca sa asigure servicii medicale de foarte buna calitate fiind foarte apreciata de clientii nostri. Empatia, devotamentul si dragostea pentru animalute alaturi de o vasta cultura medicala pe care o dezvolta continuu prin participarea activa la workshop-uri si conferinte de specialitate sunt calitatile colegei noastre care inspira echipa Daisy Aviatiei.

Dr. Florin Rusu

Absolvent FMV promotia 2008, a devenit membru al echipei Daisy in 2014 Apreciat pentru modul bland si atent cu care se apropie de pacienti, imbina armonios dragostea fata de animale cu o pregatire profesionala temeinica. Are compentente in cardiologie, ecografie, medicina interna, participand la numeroase conferinte si workshopuri de medicina veterinara.

Dr. Anca Deaconu

Absolventa FMV Bucuresti promotia 2015, a activat ca voluntar in clinica noastra inca din timpul studentiei, acceptand cu entuziasm propunerea de a face parte din echipa odata cu  incheierea studiilor universitare. Pasionata de chirurgie generala si medicina de urgenta, si-a completat experienta dobandita din vasta cazuistica a clinicii cu participarea la diferite comunicari stiintifice, conferinte si workshopuri de specialitate.

As. Andrei Bandulea

Student la medicina veterinara anul 3, iubitor de animale si pasionat de medicina, a intrat in echipa in anul 2017, fiind motivat de o dorinta reala de aprofundare practica a cunostintelor teoretice dobandite in facultate. Vesel, optimist si implicat, Andrei se pregateste sa devina medic asimiland experienta si principiile Daisy.

Cosmetician Ramona Nechifor

Cosmetician si stilist cu experienta, recunoscuta pentru transformarile de "look" ale cateilor din diferite rase, colaboreaza cu clinica Daisy din anul 20.....Interesata mereu de noile tendinte in domeniul sau de activitate, Ramona intuieste si adapteaza fiecarui client la cosmetica tunsoarea cea mai potrivita.

Cosmetician Cristina Stancu

Groomer pasionat, vesel, răbdător și dedicat. Am absolvit școala de Grooming Klastil din Cluj-Napoca in anul 2015, iar de atunci profit de orice ocazie pentru a ma perfecționa și a învăța toate tainele acestei meseri. Am participat la seminarii unde profesori au fost groomeri internationali de top. Respect și iubesc animalele, sunt o fire rabdatoare, iar latura mea creativa ma ajuta sa fac cele mai originale și frumoase tunsori.

Consultant nutritionist Pet Shop Adela Laslo

Mare iubitoare de pisici, dar si de catei, s-a implicat in amenajarea si organizarea petshopului inca din anul 2010, oferind in acelasi timp consultanta vizitatorilor Daisy Pet.

Consultant nutritionist Pet Shop Irina Banica

Consultant petshop din 2017. Atenta si responsabila, Irina completeaza echipa Daisy pet Aviatiei.

Sheeba

Sheeba este membra blanoasa a echipei Daisy Aet Aviatiei, fiind alaturi de noi inca din prima zi de deschidere a pet shop-ului. Da dovada de o agilitate demna de invidiat, avand in vedere aspectul de „ mai mult lata decat lunga”.

Obama

Obama........colegul ZEN. Desi in vremurile sale de glorie a ramas fara coada, in urma altercatiilor zilnice cu concurenta, este in continuare alintat si iubit. Mereu tandru si afectuos, nu refuza niciodata o portie de rasfat din partea clientilor nostri.

Daisy-Vet Baneasa

Dr. Nicoleta Nitescu

Medic veterinar cu o lunga experienta in domeniu. Cunoscuta si recunoscuta pentru aptitudinile sale, mereu la curent cu noutatile medicale. Experienta profesionala este dublata de o participare constanta la programe de pregatire continua si de aceea este un membru de exceptie al echipei Daisy-Vet.

Dr. Cristina Cinteza

Absolventa a facultatii de medicina veterinara din bucuresti in anul 2015 cu rezultate remarcabile. Efortul sustinut din timpul pregatirii universitare se continua si in echipa Daisy-Vet din anul 2015 ca medic veterinar pentru animale de companie. Mereu in cautarea celor mai bune tratamente, cu ambitia de a deveni mai bun profesional si cu dragoste fata de pacientii necuvantatori. Este atrasa si implicata in cercetarea medicala, autor de articole de specialitate, membru in comitete de organizare de intruniri stiintifice medical veterinare si prezenta constant la simpozioane si congrese de specialitate.

Dr. Ana Maria Ilie

Absolventa a facultatii de medicina veterinara din Bucuresti. Atentia si delicatetea fata de animale se alatura unei pregatiri profesionale temeinice. Este un membru cu o experienta relevanta in echipa Daisy-Vet de peste 5 ani, apreciata de cei ce apeleaza la serviciile medicale din clinicile noastre.

Cosmetician Lucian Fiscutean

Lucian Fiscutean este groomer-ul Daisy Vet Baneasa de peste 5 ani. Foarte apreciat si cautat de clientii nostri Lucian are doua atuu-uri care il pun in valoare - experienta profesionala si abilitatea lui de a se impune cu blandete si rabdare pentru cosmetizarea celor mai agresive animalute. Numeroasele cursuri de perfectionare efectuate in tara si strainatate, atitudinea pozitiva ii asigura o mare popularitate avand clienti chiar si din provincie. De asemenea, Lucian a pregatit foarte multe animalute pentru concursuri si expozitii prin toaletarea acestora conform standardului rasei.

As. Manager Elena Pufu

Ela Pufu are o experienta de peste 8 ani in echipa Daisy Vet, fiind un manager experimentat care coordoneaza activitatea din Pet Shop si manageriaza relatiile cu clientii. A dobandit cunostinte solide de nutritie canina, felina si a animalelor exotice ajutand cadrele medicale la consilierea privind alimentatia echilibrata a animalelor. Avand o dragoste pentru animale nemarginita, loialitate si devotament, Ela este unul dintre cei mai vechi membrii ai echipei din Baneasa. Intotdeauna la curent cu ultimele noutati in domeniu se implica activ in amenajarea magazinului si se asigura ca in PetShop-ul Baneasa sa existe o gama variata de sortimente de hrana pentru animale, diete veterinare, accesorii indispensabile si in tendinte. Calitatile sale personale, iubirea pentru animale, empatia si buna comunicare cu proprietarii patrupezilor o recomanda ca fiind un membru important al echipei noastre.

Kitty

Kitty este un membru onorific al Echipei Daisy Vet Baneasa fiind alaturi de noi de 9 ani, de cand era doar un puiut. Oricine ajunge in clinica noastra are ocazia sa o vada si sa se bucure de prezenta ei. Este de mare ajutor, fiind supervizorul activitatii PetShop-ului in cea mai mare parte a timpului atunci cand nu isi ia pauze de relaxare in patutul special destinat ei