Cauta
  
Meniu

Acasa
Servicii Veterinare
Cosmetica si Frizerie
Pet Shop
Sfaturi Utile
Articole
Link-uri Utile
Anunturi
Adauga anunt
Contact
Povesti cu happy-end

Aboneaza-te la newsletterul Daisy Vet
Nume:
E-mail:

Banere
Servici veterinare

Servicii medicale

            Daisy-Vet ofera o gama larga de servicii medicale pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie.
           Clinicile Daisy sunt dotate cu aparatura de ultima generatie.
Ecografie,cardiologie,oncologie,chirurgia generala, sunt doar cateva dintre specializarile pe care va puteti baza, de asemenea aici se pot efectua analize de laborator, se pot face internari sau spitalizari ante si post operatorii.

 
Programari si informatii suplimentare :
              Daisy-Vet Aviatiei Str Alexandru Serbanescu nr 34 ,Sector 1 Telefon:021.233.3741
              Dasiy-Vet Baneasa Bd Ficusului nr 10 C, Sector 1 Telefon:0212327214

In Clinicile Daisy-Vet  pot efectua:

Consultatii si tratamente medicina interna in scopul diagnosticarii, managementului si tratamentului nechirurgical pentru bolile care afecteaza plamanii, rinichii, ficatul, pancreasul, splina, tractul intestinal, tractul urinar, sistemul endocrin si sistemul neuromuscular.
Oftalmologie:enuclere glob ocular,tarsorafie/blefarorafie, entropion/ectropion.
Stomatologia animalelor de companie
Oxigenoterapie si transfuzii
Chirurgie generala, o specializare care include o varietate de proceduri comune si elective efectuate sub anestezie generala si care acopera operatiuni precum:drenarea abcese, extirpare chist glanda salivara,interventii in ariste,interventii in othematom,otite cronice/albaltie conduct auditiv, extirpare glande perianale, enucleere sau cistotomie (eliminarea de pietre din vezica urinara).
Chirurgie abdominala si exploratorie :laparatomie,enterotomie/enterectomie, indepartarea de corpuri straine gastro-intestinale, splenectomie
Chirurgie oncologica si biopsie.
Chirurgie ortopedica:
Incidente precum fracturarea unui membru, necesita remediere prin fixarea acestuia cu ajutorul unui implant metalic pentru a alinia oasele fracturate intr-o pozitie naturala.
Dislocarea (luxatia) rotulei (patela) ,probleme articulare precum artrita severa, exostoze, reprezinta tulburari functionale dar si durere pentrul anmalele de companie , de aceea Daisy-vet are o echipa de medici profesionisti care pe langa remedierile chirurgicale pun accentul si pe managementul durerii folosindu-se anti-inflamatoare, anestezice locale, sau anestezice generale, pentru a combate durerea la toate nivelurile.Managementul durerii face parte din planul de tratament pentru toate procedurile invazive, cum ar fi interventiile chirurgicale, insa in cazul in care animalul dumneavoastra de companie prezinta deja dureri cronice(din cauza varstei,artroze) medicii veterinari pot crea un plan de gestionare a durerii personalizat.
Operatiile efectuate la Clinicile Daisy includ:ruptura de ligament,osteosinteza simpla/complexa,remediere luxatie (cot,sold)amputari memre,osteosinteza maxilar,mandibula, remediere displazie de sold,rezectie cap femural, interventie in higroma cot, ectragere implant metalic/brosa/placuta cu surub.
Obstetrica veterinara: include cezariana,asistenta la fatare dar si sterilizarea animalelor de companie(ovariohisterectomie/orhidectomie), interventii in prolaps vaginal simplu/complex.
Laboratorul Daisy este dotat cu aparatura de ultima generatie in scopul de a obtine un diagnostic corect si rapid in majoritatea situatiilor medicale. Rapiditatea diagnosticarii este foarte importanta in situatia in care pacientii se afla in stare de urgenta sau grava.
Se pot efectua in cadrul laboratorului:
Hemoleucograma 5DIFF,
Biochimie serica,
Analiza urina(sumar urina,sediment,urocultura)
Froturi(microfilaria,paraziti intraclelulari)
Teste rapide -TEST FELV/FIV - TEST DIROFILARIA - TEST PARVOVIROZA-TEST LYME - TEST GIARDIA- TEST MALADIA CARRE
Analize piele RACLAT DERMIC-DERMATOFIT TEST
Examen coproparazitologic
Examen Citologic (citologie vaginala,spermatograma)

Investigatii paraclinice:

Ecocardiografia :este non-invaziva si foarte bine tolerata de majoritatea animalelor de companie. Cele mai multe animale nu necesita sedare sau anestezie in cadrul acestei operatiuni, Prin aceasta investigatie avem posibilitatea de a analiza interiorul inimii si de a examina structura si functionalitatea acesteia: grosimea peretilor, functionarea valvelor, examenul fluxului sangvin. Acesti parametri permit medicului veterinar sa puna un diagnostic si sa ofere recomandari adecvate de tratament pentru bolile de inima.

Ecografia:este non-invaziva si permite medicul veterinar sa diagnosticheze si sa reexamineze o conditie de boala sau sa determine daca elementele corporale(ficat,spina) ale animalului dumneavoastra de companie sunt normale.
Electrocardiograma (EKG) sau citirea activitatii electrice a inimii. In cazul in care medicul veterinar sesizeaza o anomalie de ridm ascultand inima animalului de companie, se recomanda o EKG. Interpretarea permite medicului veterinar sa determine cu exactitate cauza si tratamentul adecvat pentru aritmie.
Endoscopie este o operatiune de diagnostic medical, minim invaziva, care se utilizeaza pentru a evalua suprafetele interioare ale unui organ. Este un instrument esential de diagnostic pentru animalele de companie cu tulburari ale tractului gastro-intestinal.Endoscopul este format dintr-un tub rigid sau flexibil care are la capat o camera de filmat si prezinta un canal pe unde poate fi introdus un cleste de biopsie sau diverse accesorii pentru extragerea anumitor corpi strain din esofag sau din stomac.
Se pot efectua
 Rinoscopia  Esofagocastroduodenoscopia  Colonoscopia
 Laparoscopia  Toracoscopie
Spitalizare
Daisy- Vet ofera servicii de spitalizare care implica internarea animalul de companie pentru monitorizare sau pentru ingrijiri medicale necesare starii acestuia de sanatate.Animalele de companie au cusca proprie si sunt monitorizate indeaproape de catre medicii veterinari pe tot parcursul sederii lor, primesc tratamente medicale precum medicamente, fluido-terapie si terapie fizica, in functie de recomandarile medicului veterinar.
In functie de starea de sanatate a animalului de companie medicul veterinar va va oferi recomandari verbale si scrise.

Deplasari la domiciliu -deplasari in afara Bucurestiului

Medicul veterinar sau asistent veterinar se poate deplasa la locatia unde se afla animalul dumneavoastra de companie in scopul de a facilita cea mai adecvata consultatie sau ingrijire medicala. Acest serviciu este util pentru animale de companie care nu se pot deplasa, cele care sunt usor stresabile, au o boala cronica sau proprietarii au dificultati in a-i transporta.