Daisy Vet este cea mai veche membră a grupului de firme Daisy și cuprinde 2 clinici veterinare în București. În cadrul fiecărei clinici puteți beneficia de servicii medicale complete și servicii de cosmetică canină și felină. Deasemenea în fiecare clinică puteți găsi și hrană, accesoriile sau jucăriile preferate ale animăluțului dumneavoastră fiind siguri că putem satisface orice nevoie a acestora.

Pentru a veni la noi aveți nevoie de o programare telefonică în prealabil la unul din numerele de telefon:
Daisy Vet Aviației
+4 021 233 3714
Daisy Vet Băneasa
+4 021 232 7214

La Daisy Vet cățelul sau pisica dumneavoastră va beneficia de un tratament special și adecvat necesităților sale, incluzând toaletările de concurs.

În salonul Daisy, prioritatea noastră este îngrijirea și confortul animalului dumneavoastră de companie, de aceea tot ce facem este cu cea mai mare atenție și dragoste. Echipa noastră este compusă din groomeri cu experiență în domeniu, care sunt de asemenea proprietari de animale și iubitori. Am creat acest serviciu din dorința de a oferi animalelor dumneavoastră serviciile de care am dori sa beneficieze propriile noastre animale de companie. Punem mare accent pe confortul și siguranța pet-ului tău, de aceea salonul nostru este spațios, luminos și extrem de curat.

Salonul nostru este dotat cu aparatură modernă și produse cosmetice de calitate pentru ca răsfățul animăluțului tău să fie complet. Toate cosmeticienele noastre au cel putin 5 ani experiență ajungând până la 15 ani. Fiecare serviciu include o consultare cu cosmeticiana pentru a vedea ce șampon se va potrivi mai bine nevoilor animalului tău de companie și ce stil de coafura l-ar avantaja.

În general un program complet de toaletare durează între o oră și patru ore în funcție de serviciile furnizate. Din experiența noastră, clienții noștri se pot relaxa mai mult știind că își pot lua acasă animăluțul de îndată ce toaletarea acestuia este gata. De aceea când toaleta prietenului tău este gata te vom suna pentru a veni să îl iei. La noi veți fi întâmpinați întotdeauna cu un zâmbet sincer și tratați cu respectul și înțelegerea pe care o meritați. Scopul nostru este de a face din vizita la salonul nostru o experiență cât mai plăcută pentru animalul dumneavoastră de companie.

Daisy este unic importator a 2 linii de cosmetice de renume pentru animale, VIVOG și PSH. Acestea cuprind ultimile noutăți și inovații în materie de grooming.