Iubirea și prietenia blănoșilor este necondiționată. Îi considerați membrii ai familiei și ați face orice pentru a-i menține sănătoși și fericiți.

Noi, medicii echipei Daisy Vet, înțelegem aceste aspecte, empatizăm cu dumneavoastră și cel mai important ne iubim profesia și ne sunt foarte dragi toate animăluțele. Clinicile veterinare Daisy Vet sunt alături de dumneavoastră de 17 ani din dragoste pentru animale, pasiune pentru medicina veterinară și respect pentru viață.

O echipa bine consolidată și specializată, aparatură de ultimă generație și calitățile individuale ale medicilor noștri ne recomandă ca fiind o clinică de top în București. În portofoliul nostru veți găsi: consultații, laborator propriu de analize, examene clinice și paraclinice – ecografie, EKG și eco-cardio, radiologie, mică și mare chirurgie, ortopedie, internări, pensiune felină, cosmetică și pet-shop. Prețurile noastre sunt foarte competitive fără a reduce calitatea actului medical pentru că din experiența acumulată știm că aceasta este modalitatea prin care putem ajuta cât mai multe animăluțe.

Vă promitem că în clinicile noastre veți fi tratat cu respect, compasiune și apreciere.

Daisy-Vet Aviatiei

Dr. Daniela Foianu

Daniela Foianu este membru fondator al Clinicii Daisy Vet Aviației fiind cel mai vechi medic din echipa noastră. Spiritul de bun organizator, pasiunea pentru medicină și loialitatea față de clinica și de profesia de medic veterinar o recomandă ca fiind un membru de valoare al echipei Daisy. Pasionată de medicina veterinară de urgență, obstetrică și chirurgie a țesuturilor moi, Dana este mereu la curent cu ultimele noutăți și încearcă să asigure servicii medicale de foarte bună calitate fiind foarte apreciată de clienții noștri. Empatia, devotamentul și dragostea pentru animăluțe alături de o vastă cultură medicală pe care o dezvoltă continuu prin participarea activă la workshop-uri și conferințe de specialitate sunt calitățile colegei noastre care inspiră echipa Daisy Aviației.

Dr. Cristina Cinteză

Absolventă a facultății de medicină veterinară din București în anul 2015 cu rezultate remarcabile. Efortul susținut din timpul pregătirii universitare se continuă și în echipa Daisy-Vet din anul 2015 ca medic veterinar pentru animale de companie. Mereu în căutarea celor mai bune tratamente, cu ambiția de a deveni mai bun profesional și cu dragoste față de pacienții necuvântători. Este atrasă și implicată în cercetarea medicală, autor de articole de specialitate, membru în comitete de organizare de întruniri științifice medical veterinare și prezentă constant la simpozioane și congrese de specialitate.

Dr. Georgian Craiu 

Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din București în anul 2017, dr. Craiu Georgian și-a continuat evoluția în domeniu axându-se pe animale de companie.
Se alătură echipei Daisy Vet fiind motivat de acumularea și perfecționarea cunoștințelor în cadrul unui colectiv cu experiență.
A participat la numeroase congrese și simpozioane de specialitate, fiind pasionat îndeosebi de chirurgia veterinară.

Dr. Hermina Pahonțu

Hermina este absolventa a facultății de medicina veterinara Bucuresti, promoția 2022. De-a lungul timpului a acumulat o experiența însemnată, lucrând ca asistent veterinar încă din anul 3 de facultate. Prin activitatea desfășurată in cabinet și-a însușit cunoștințe și abilitați care au pregătit-o pentru profesia de medic veterinar. Este atrasa de ecografie și studiază pentru specializarea in acest domeniu. Pasionata de medicina și iubitoare de animale, scopul Herminei este sa facă întotdeauna tot posibilul pentru a le asigura pacienților o viața cât mai lunga și fericita alături de stăpânii lor.

Cosmetician Ramona Nechifor

Cosmetician și stilist cu experiență, recunoscută pentru transformările de "look" ale cățeilor din diferite rase, colaborează cu clinica Daisy din anul 20..... Interesată mereu de noile tendințe în domeniul său de activitate, Ramona intuiește și adaptează fiecărui client la cosmetică tunsoarea cea mai potrivită.

Consultant nutriționist Pet Shop Adela Laslo

Mare iubitoare de pisici, dar și de căței, s-a implicat în amenajarea și organizarea pet shopului încă din anul 2010, oferind în același timp consultanță vizitatorilor Daisy Pet.

As. Monica Ciupercă

Monica Ciupercă, asistent veterinar al clinicii din primăvara anului 2021, studentă în anul 3 la Facultatea de Medicină veterinară. Empatică și devotată pacienților patrupezi, Monica dovedește în fiecare zi iubirea, pasiunea și devotamentul pentru animăluțe.

As. Ruxandra Brușten

Ruxandra Brușten, asistent veterinar al clinicii din primavara anului 2022, studentă la Facultatea de Medicină Veterinară în anul 3.

Consultant nutriționist Pet Shop Irina Banica

Consultant pet shop din 2017. Atentă și responsabilă, Irina completează echipa Daisy pet Aviației.

Obama

Obama........colegul ZEN. Deși în vremurile sale de glorie a rămas fără coadă, în urma altercațiilor zilnice cu concurența, este în continuare alintat și iubit. Mereu tandru și afectuos, nu refuză niciodată o porție de răsfăț din partea clienților noștri.

Daisy-Vet Băneasa

Dr. Anca Deaconu

Absolventa FMV București promoția 2015, a activat ca voluntar în clinica noastră încă din timpul studenției, acceptând cu entuziasm propunerea de a face parte din echipa odată cu încheierea studiilor universitare. Pasionată de chirurgie generală și medicină de urgență, și-a completat experiența dobândită din vasta cazuistică a clinicii cu participarea la diferite comunicări științifice, conferințe și workshopuri de specialitate.

Dr. Florentina Elian

Florentina Elian este absolventa a Facultatii de Medicina Veterinara, promotia 2022 si membru al echipei Daisy Vet din anul 2019. Pasionata de dermatologie si medicina interna, Flori isi doreste sa evolueze permanent pentru a asigura cele mai bune tratamente pacientilor necuvantatori.

Dr. Cristian Bădulescu

Dr. Cristian Bădulescu a absolvit FMV la Bucuresti in anul 1999. Inca din timpul studentiei a lucrat in cabinet veterinar, incepand cu anul 2008 a participat la numeroase stagii de pregatire profesionala, in multe tari din Europa, accesand inclusiv cursurile Scolii europene de studii avansate in cardiologie veterinara, de la Luxemburg (intre 2015 si 2019). Din 2016 infiinteaza si devine presedintele primei Societati de cardiologie veterinara din Romania. Detine aceasta functie si in prezent. Tot din 2016 da startul primului Curs de ecografie veterinara, post universitar, unde instruieste zeci de absolventi, in fiecare an. Din 2019 incepe si Cursul de cardiologie veterinara, unde calauzeste primii pasi in aceasta ramura pentru toti cei care sunt interesati de cardiologie. In 2021 devine profesor asociat la Colegiul tehnologic Viaceslav Harnaj – catedra de medicina veterinara, pana in prezent.

As. Cîrstian Andreea

As. Ungureanu Claudiu

Cosmetician Cristina Stancu

Groomer pasionat, vesel, răbdător și dedicat. Am absolvit școala de Grooming Klastil din Cluj-Napoca în anul 2015, iar de atunci profit de orice ocazie pentru a mă perfecționa și a învăța toate tainele acestei meserii. Am participat la seminare unde profesori au fost groomeri internaționali de top. Respect și iubesc animalele, sunt o fire răbdătoare, iar latura mea creativă mă ajută să fac cele mai originale și frumoase tunsori.

Consultant nutriționist Pet Shop Ramona Chifor

Consultant nutriționist Pet Shop Cristina Cîrstian

Mă numesc Cristina, am terminat liceul de Tehnician Veterinar și fac parte echipa Daisy-vet. Îmi place să interacționez cu oameni, iubesc animale, sunt o fire calmă, veselă și pun suflet în ceea ce fac!

As. Manager Elena Pufu

Ela Pufu are o experiență de peste 8 ani în echipa Daisy Vet, fiind un manager experimentat care coordonează activitatea din Pet Shop și manageriază relațiile cu clienții. A dobândit cunoștințe solide de nutriție canină, felină și a animalelor exotice ajutând cadrele medicale la consilierea privind alimentația echilibrată a animalelor. Având o dragoste pentru animale nemărginită, loialitate și devotament, Ela este unul dintre cei mai vechi membrii ai echipei din Băneasa. Întotdeauna la curent cu ultimele noutăți în domeniu se implică activ în amenajarea magazinului și se asigură că în Pet Shop-ul Băneasa să existe o gamă variată de sortimente de hrană pentru animale, diete veterinare, accesorii indispensabile și în tendințe. Calitățile sale personale, iubirea pentru animale, empatia și buna comunicare cu proprietarii patrupezilor o recomandă ca fiind un membru important al echipei noastre.